Jogi nyilatkozat  adatkezelés

 

Impresszum

A honlap üzemeltetője és tulajdonosa Dr. Lisznyai Sándor (1023 Budapest, Török utca 10) Minden jog fenntartva.

Jogi nyilatkozat

A honlap teljes tartalma – beleértve a szövegeket és a honlap grafikáját is – Dr. Lisznzai Sándor tulajdonát képezik. Azok másolása, utánközlése vagy bármilyen módon való felhasználása még forrásmegjelölés mellett is csak Dr. Lisznzai Sándor előzetes írásos engedélyével lehetséges. A honlap tulajdonosa rendelkezik a honlapon található tartalmak felhasználásának engedélyével, beleértve a képi anyagokat is. A weboldal programozója és arculatának tervezője Ács Zoltán. Ennek másolása vagy egy megtévesztésre alkalmas hasonló kialakítás elkészítése Ács Zoltán jogainak megsértése.

Felhasználási feltételek

A honlap tulajdonosa fenntartja magának a jogot, hogy a honlap tartalmát minden előzetes értesítés nélkül megváltoztathatja. A honlap szövegezésében leírt információk tájékoztató jellegűek. A honlap tulajdonosa nem vállal felelősséget a honlap szövegezésének helytelen értelmezéséből fakadó vélt előnyök elmaradásáért.

Technológia és biztonság

A honlapot Ács Zoltán programozta. Technikai kontakt: zoltan.acs90@gmail.com A honlap magyar tulajdonú domain alatt, magyarországi szerveren és magyar szolgáltatónál üzemel. A honlap üzemeltetője és a tárhely-szolgáltató mindent megtesz a weboldal biztonsága érdekében, de nem vállalnak felelősséget a honlappal esetlegesen összefüggésbe hozható internetes kártevőkből eredő károkért.

Kapcsolat

+36 30 621 9192

sandor.lisznyai@gmail.com