Pszichológusaink

 

Adamik Eszter,  Bogdán Brigitta,  Borbély Lilla

Csala BarbaraHátszegi Eszter,  Heller Csilla,

 Kovács OrsolyaPoós-Nagy FruzsinaSzékács Zsófia,  Varga Dóra    

 

 

 

 

 

 

Adamik Eszter

Adamik Eszter vagyok, egyéni életvezetési tanácsadással és tréningtartással foglalkozom. Nagy örömmel tölt el, hogy egy hatalmasat léptél és érdeklődsz a Lisznyai Pszicho-műhelyiránt.

Gyakran érzed magad úgy, hogy a túl sok stressz hátráltat? Az utóbbi időben minden olyan bonyolult? Elvesztetted a céljaidat vagy az utat nem találod? Nyomaszt a magány vagy hogy nem fognak szeretni? Olyan, mintha el lenne nyomva a hangod és arra vágysz, hogy valaki igazán meghallgasson?

Nekem azért vált hivatásommá az életvezetési tanácsadás, mert hiszek abban, hogy a változás lehetséges és mindenkiben, tehát Benned is sok lehetőség és erőforrás rejlik, amik felszabadíthatóak. Megérdemled, hogy kibontakozz és harmonikus életed legyen.

Konzultációm során a figyelmem központja csak Te vagy. Feltáró kérdésekkel, értékes visszajelzésekkel és személyre szabott feladatokkal foglak támogatni, így te magad leszel az, akiben meg fog fogalmazódni a nehézségedhez vagy célodhoz illő legjobb megoldás.

A konzultációkat titoktartási kötelezettségem védi, mert fontos, hogy maximálisan tiszteletben tartsam személyes élményeidet. Fordulj hozzám bizalommal és mondd el, miben szeretnél segítséget! Ha nem tudod pontosan, az sem baj. Teljes figyelmemmel és meleg szívű hozzáállásommal támogatni foglak érzéseid és gondolataid megfogalmazásában.

Várom jelentkezésed a +36 30 411 0444 telefonszámon vagy e-mailben az adamik.eszter.konzultacio@gmail.com e-mail címen.

 

 

Bogdán Brigitta

Bogdán Brigitta vagyok, okleveles munka- és szervezetpszichológus (ELTE-BME, Ma), life és business coach, krízistanácsadó szakpszichológus (ELTE).

Társadalmi tanulmányok (ELTE, Ba) diplomám is van, és jelenleg a személyközpontú tanácsadó módszerspecifikus képzést is végzem. Ezek mellett autogén tréninget, művészetterápiát és NLP-t tanultam, de a szakmai képzések mellett agykontroll tanfolyamokat (alap és ultra) is végeztem és keleti meditációs technikákat is elsajátítottam.

Munkám során transzperszonális szemléletben és elsősorban affektív (érzelmi) megközelítésű módszerekkel dolgozom. A transzperszonális irányzat a pszichológia negyedik erőirányaként tágabb perspektívába helyezi mindazt, amit az emberi természetről és lélekről tudunk, vagyis térben és időben egyaránt kiterjeszti a tudományos lélektan vizsgálódásának területét azzal, hogy különböző korok és kultúrák emberről alkotott és felhalmozott össztudását is tiszteletben tartja, legyen az nyugati vagy keleti. A természettel való kapcsolat és összhang ezáltal felértékelődik, mely napjaink önmagától is elidegenedő embere számára önmagában is gyógyító hatású. Ebben a szellemben dolgozom, holisztikus és ökológiai szemléletben, a fenntartható fejlődésre magánemberként is odafigyelve.

Munkám gyakorlati keretét legfőképpen az affektív megközelítésű módszerek adják, azon belül a személyközpontú módszer és az egzisztenciális pszichológia. Előbbi fontos alapot ad a személyiség fejlődésének egy egyenrangú terápiás kapcsolatban, ahol Ön és magam is kölcsönösen fejlődünk. Az „itt és most” hiteles és spontán megélése közben a cél a belső értékek és igények tudatosítása illetve az azokkal összhangban lévő viselkedés lehetővé tétele, mely önmagunk felvállalását, az egyéniség és egyediség kibontakoztatását és az önmegvalósítást is jelenti. Az egzisztenciális megközelítés szellemében saját döntéseink felelősségét és szabadságát, és az élet - magunk által adott - értelmének megtalálását is fontosnak tartjuk. Tehát abban tudom támogatni, hogy Ön felismerje és megtalálja a saját válaszait és a saját útját, és ezáltal ismét önmaga lehessen.

Főbb területek, melyekben segíthetek: önértékelési zavarok, elakadások és krízishelyzetek, változások kezelése, veszteségek feldolgozása, párkapcsolati és munkahelyi problémák, szorongás, kiégés és stressz kezelése, önmegvalósítás és az egyéniség kibontakoztatásának támogatása.

További információkat talál a honlapomon: bogdanbritta.hu

Bejelentkezését szeretettel várom az alábbi elérhetőségeimen: britta.bogdan@gmail.com vagy 06-70-932-9260.

 

 

Borbély Lilla

Borbély Lilla vagyok, életvezetési tanácsadó. A tanácsadási folyamat során személyközpontúan működöm, tehát Téged helyezlek a középpontba.

Úgy gondolom, hogy minden ember egyedi és megismételhetetlen, minden élettörténet más és más és mindenkiben van valami szerethető. Amennyiben eljössz hozzám, közösen gondolkodva igyekszünk megtalálni a Te egyedi élettörténetedben a fejlődés lehetőségét és mikéntjét. Ha egy darabig elkísérhetlek az utadon, empatikus és szerető környezetben fogjuk keresni a kérdéseidre a választ. Nyugalmammal segítem, hogy a viharos életesemények mellett is biztonságban érezd magad.

Csak úgy tudlak teljes egészedben megismerni, ha azt a Te szemüvegeden át teszem. Így válik lehetségessé, hogy személyre szabott, a számodra leginkább megfelelő segítséget tudjam nyújtani.

Fontos tudnod, hogy nyitott, kreatív és elfogadó vagyok, ám emellett nem riadok vissza attól sem, hogy a gondolataidban rejlő fedett érzéseket és ellentmondásokat a felszínre hozzam.

Jelentkezz hozzám a lillaborbely92@gmail.com e-mail címen, vagy a +36 20 251 89 65-ös telefonszámon!

 

 

 

Csala Barbara

Csala Barbarának hívnak, az ELTE-n végeztem rekreáció és egészségfejlesztés, valamint pszichológia alapszakon, pszichológusi mesterdiplomámat pedig Ausztriában szereztem. Az egyetemi tanulmányok mellett azonban szakmailag és személyesen is azt éreztem, hogy valami hiányzik. Ekkor ismerkedtem meg közelebbről a jógával, melynek tanítása hamar magával ragadott. Hogy tudásom elmélyítsem, Indiába utaztam, ahol jógaoktatói képzést végeztem. A keleti életszemlélet és filozófia iránti érdeklődésem egyre nőtt, így tovább utaztam India, Thaiföld és Indonézia területén, ahol számos ősi tanítással megismerkedtem.

Holisztikus személetben gondolkodom, az ember életében a testi, lelki, szellemi és környezeti tényezők elválaszthatatlanok. Munkám során ötvözöm a modern nyugati tudományok és a hagyományos keleti kultúrák tanításait, melyek eszköztárát integráltan, személyre szabottan alkalmazom. Kreatív művészi és mozgásterápiás elemekkel is szívesen dolgozom. A folyamatos tanulás az életem elengedhetetlen része. Jelenleg az ELTE Pszichológiai Doktori iskola hallgatója vagyok, kutatási témám a pozitív pszichológia, az egészség pszichológia, a jóga és a spiritualitás terülteit érinti.

Célom mind pszichológusként, mind jógaoktatóként, hogy segíthesselek az egyéni fejlődésben, pozitív irányú változásokban, nehézségekkel való megküzdésben. Hiszem, hogy ha megvan benned a változás motivációja, akkor hatékonyan együtt tudunk dolgozni. Elsősorban életvezetési, párkapcsolati és családi problémák, pszichoszomatikus tünetek, önismereti, önértékelési gondok esetén, munkahelyi és karrierrel kapcsolatos kérdésekkel fordulhatsz hozzám.

Várom jelentkezésedet szeretettel a bcsala91@gmail.com e-mail címen, vagy a +36703729236-os telefonszámon!

 

 

 

 

 

Hátszegi Eszter

Üdvözlöm, Hátszegi Eszter vagyok, okleveles pszichológus, pár- és családterapeuta jelölt. Jelenleg felnőttek, fiatal felnőttek, párok és családok számára tartok pszichológiai tanácsadást Budapesten.

2014-ben kitüntetéssel végeztem a Károli Gáspár Református Egyetem klinikai- és egészségpszichológia szakán. Dolgoztam fesztiválpszichológusként; tapasztalatokat szereztem az OPAI I. számú pszichiátriáján, az IMEI-ben és a Magyar Honvédség Egészségügyi Központjában is. A munkáim során erőteljes élmény volt számomra látni, hogy az egyéni krízisek kialakulásában és leküzdésében milyen jelentőséggel bír a családi, párkapcsolati háttér. A tapasztalataim révén az utam a Magyar Családterápiás Egyesület család-és párterapeuta képzése felé vitt tovább, melyet jelenleg is végzek. Egyetemi éveim során volt lehetőségem az önismereti munkámat is megkezdenem, több csoportos és egyéni módszerben is jártasságot szereztem így, például pszichodrámában, relaxációs- és szimbólumterápiában. 

Sokszor hallom, amikor valaki bevallja, hogy pszichológushoz jár, vagy menne: "biztos bolond, biztos valami baja van". Sajnos él még a közhiedelemben, hogy szakembert az keres föl, aki elesett, gyenge, vagy fél szembenézni a gondjaival. Én azt tartom, hogy pszichológushoz az fordul, aki elég bátor ahhoz, hogy kész legyen szembenézni a helyzetével, és saját mélységeivel. Aki kész aktívan tenni azért, hogy az élete jobbra forduljon, kiteljesedjen. Hiszek a személyiség, és rendszerszemléletű szakemberként: a kapcsolatok fejlődésében. Hiszek az ember önmegvalósító erejében, és a segítő kapcsolat gyógyító potenciáljában. A tanácsadás során arra törekszem, hogy biztonságos, támogató és elfogadó légkört teremtsek, melyben igazi táptalajt kaphatnak az ember fejlődésre való törekvései, öngyógyító képességei. A hozzám fordulókat egyenrangú partnernek tekintem, s célom az, hogy a közös munka során Ön is megtalálhassa a saját útját. Mert az ember saját problémáinak legértőbb ismerője csakis önmaga lehet. Én abban tudok segíteni Önnek, hogy ezen az úton a feltétel nélkül elfogadó, objektív "szemüveget" viselő társa leszek.

Jelentkezését szeretettel várom az alábbi elérhetőségeken: eszter.hatszegi@gmail.com  vagy: 0630-591-25-85

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Heller Csilla

Heller Csilla vagyok, pszichológus, krízistanácsadó szakpszichológus-jelölt.

Rajongok a hivatásomért, mert minden ember története teljesen egyedi, rendkívül izgalmas, tele meglepetéssel és felfedezéssel a közös munkánk során. Minden élettörténetben - kivétel nélkül - jelen vannak nagyon szerethető mozzanatok, vonások, különlegességek, önzetlen hősiességek, nagyszerűségek, ezekre én éberen, gondosan figyelek. Célom, hogy ezt a történet tulajdonosa is észrevegye, és (meg)szeresse benne a főszereplőt, saját magát.

Várom szeretettel, ha úgy érzi, elakadt egy probléma megoldásában, ha jól esne, hogy megértő figyelemmel és elfogadással kövessem és segítsem az életét újra saját kézbe venni.
Család-és párterápiát, egyéni tanácsadást, és stresszoldó autogén tréning relaxáció tanítást vállalok, emellett önismeret, konfliktuskezelés, kiégés, együttműködés, motiváció, és stresszkezelés témakörében heti rendszerességgel tartok tréningeket az ország egész területén.
Főként humanisztikus szemlélettel dolgozom, vegyítve viselkedésterápiás, pszichodramatikus, művészetterápiás és egyéb irányzatokkal, a kliens és a hozott probléma igénye szerint.
Nagyon fontos számomra, hogy az elemzés- címkézés - diagnózisalkotás helyett megértsem és átérezzem a velem szemben ülő ember élethelyzetét. A közös munka során együtt gondolkodunk, biztonságos, empatikus, elfogadó légkörben elkísérem egy darabig az úton.
Hiszek a kapcsolat gyógyító erejében, és szenvedélyesen bővítem szakmai eszköztáramat is. Elkötelezettje vagyok a hipnóziskutatásnak (ELTE), és a pszichodrámának, a fejlődésfókuszú gondolkodásnak.

Amivel hozzám fordulhat: pszichológiai konzultáció, tanácsadás - családi kapcsolatok, párkapcsolat, gyereknevelési kérdések, krízis, szorongás, stressz, elakadás, bizonytalanság, döntés, változás, gyász, önismeret, önbizalom, relaxációs technikák, autogén tréning.
Várom szeretettel!

Bejelentkezés: hellercsilla@gmail.com

Rólam bővebben:

Facebook: "Heller Csilla pszichológus"

 

 

 

Kovács Orsolya

Kovács Orsolya vagyok, diplomás tanácsadó- és iskolapszichológus (ELTE), valamint szenior humánerőforrás szakember. A tanácsadási folyamat során elsősorban személyközpontúan működöm, de pszichodramatikus és relaxációs módszereket is előszöretettel alkalmazok.

Fő profilom az emberi kapcsolatokból fakadó kihívások, konfliktusok és szorongások kezelése, valamint a karrier-tanácsadás. Ha eljössz hozzám, segíteni foglak abban, hogy változásokat tudj elérni önmagadban, élethelyzetedben, a Téged körülvevőkkel való viszonyodban, vagy a munkáddal kapcsolatos kihívásokban. A pszichológiai tanácsadás vagy karrier-coaching során közösen dolgozunk majd azon, hogy összeálljon benned a kép – még pontosabban összeálljanak a képek -, választ kapj kérdéseidre: Miért pont velem történt/történik mindez? Miért pont így történtek/történnek a dolgok? Hogyan lehetne a jövőben mindez másképp?

Teljes elfogadással és aktív figyelemmel vagyok jelen a beszélgetésekben, törekszem arra, hogy a saját szemszögödből értselek meg, visszatükrözzem elfedett érzéseid vagy a gondolataidban rejtőző ellentmondásokat. A köztünk létrejövő bizalommal teli kapcsolaton keresztül megismerem működésmódodat, hogy aztán a leginkább Rád szabott módon tudjalak támogatni. 

Jó ha tudod: nyitott, közvetlen, megértő és elfogadó vagyok. Ugyanakkor erős, egyenes és szenvedélyesen működő is. Tudom, mikor kell csendben maradni, és mikor felpiszkálni a parazsat, így Rám bízhatod magad.

Jelentkezz hozzám a kovacs.orsolya@yahoo.com e-mail címen vagy a 20 2887723 telefonszámon. Bővebb információért látogass el weboldalamra!

 

 

 

 

 

Poós-Nagy Fruzsina

Poós-Nagy Fruzsina vagyok, life és business coach, a Lisznyai Pszicho-Műhely munkatársa. Közgazdász mesterfokú diplomámat a Corvinus Egyetemen, viselkedéselemzői diplomámat az ELTE PPK pszichológia szakán szereztem. Évtizedes harcművészeti és amatőr sportolói múltam nagyban segíti a munkámat. Egyéni coachingot angol nyelven is vállalok.

Klienseimnek egy olyan védett közeget kínálok, amelyben minősítés, megbélyegzés és tabuk nélkül beszélhetnek céljaikról, életviteli, családi és munkahelyi problémáikról. Folyamatos, fókuszált figyelmemmel, tapasztalatommal segítségükre vagyok abban, hogy végigvezessem őket a saját maguk által feltárt és kiválasztott úton. 

Hiszem, hogy tudatos életvezetéssel a nehézségek leküzdhetőek, és apró lépésekkel haladva mindenki elérheti a maga elé tűzött célokat. 

Bejelentkezés emailen: fruzsinapoosnagy@gmail.com

 

 

 

 

 

Székács Zsófia

Székács Zsófia vagyok, diplomás tanácsadó pszichológus, 2015 szeptemberétől a Lisznyai Pszicho-Műhely tagja. Emellett a Mindset pszichológiai szaklap Személyiségfejlesztés rovatának állandó szerzőjeként tevékenykedem.

2013-ban végeztem az ELTE PPK-n pszichológia szakon, tanácsadás szakirányon. Mivel művész családba születtem így volt alkalmam közvetlenül megtapasztalni a művészetek és az alkotás jellemformáló erejét. Számtalanszor élhettem át az élményt, ahogyan egy koreográfia, egy zenemű, egy történet tükröt állít lelki működésünk elé, menedéket, támaszt nyújt, falakat bont le bennünk és átlendít a holtponton. Ennek következtében hosszú távú célom egy olyan integrált összművészeti terápiás attitűd kialakítása, melynek segítségével bárki megtalálhatja az alkotásnak a számára leginkább felszabadító módját. Hiszem, hogy a művészi önkifejezés pozitív hatása minden ember számára elérhető tehetségtől vagy gyakorlattól függetlenül, ezért egyéni és csoportos tanácsadási folyamataimban gyakorta alkalmazok művészeti technikákat. Jelenleg a LEA akkreditált Komplex Tematikus Művészetterápiás képzésében fejlesztem magam.

Életem fontos részét képezi a tánc, 2014-ben diplomát szereztem mint színházi táncos és próbavezető a Magyar Táncművészeti Főiskolán, emellett 7 éve oktatok táncot. A táncoktatás és próbavezetés kapcsán nagy tapasztalatra tettem szert az emberek, csoportok irányításában is, de az egyéni tanácsadások során vezetői készségeim helyett inkább személyközpontú szemléletem kerül előtérbe. Erős empátiás és motivációs attitűddel bírok, emellett nagyon őszinte vagyok, és a szembesítés sem áll távol tőlem. Bár gyermekkori élményeink, tapasztalataink gyakran komoly terhet helyeznek a vállunkra, de hiszek abban, hogy az emberek megfelelő támasz birtokában képesek az életük átformálására, és kész vagyok rá, hogy ezt a támaszt megadjam nekik.

Szeretettel várom jelentkezését a zsofia.szekacs@gmail.com e-mail címen, vagy a +36 30 432 4320 telefonszámon.

 

 

 

Varga Dóra

Varga Dóra vagyok, pszichológus, közgazdász, családállító tanácsadó. Pszichológiai tanácsadással, egyéni és csoportos családállítással foglalkozom magánrendelésemen a Lisznyai Pszicho-műhelyben és Tatán.

Hosszú útkereséssel, egy évre Amerikába költözéssel, 3,5 év jól hangzó-nemzetközi gazdálkodás tanulmányokkal a hátam mögött találtam rá a pszichológiára, az önismeret- és folyamatos fejlődés fontosságára. Hiszek abban, hogy annak lehet segíteni, aki segítséget kér, és motivált arra, hogy változtasson. Ha a helyzeten nem tudunk változtatni, akkor magunkban kell keresnünk a megoldást.

Ha Ön is szeret logikusan gondolkodni és rendszerben látni, szeretné érteni, ami történik, vagy ha érteni nem lehet, a lehető legjobb döntést hozni adott helyzetben, akkor jöjjön el néhány alkalommal, és beszélgessünk - egy kicsit másképp, mint a hétköznapokban. Legyen szó bármiről, ami foglalkoztatja, a célom, hogy segítsek Önnek megtalálni a helyét, ahol biztonságban és jól érzi magát.

Jelentkezni e-mailben vagy telefonon lehet: vargadora.tata@gmail.com 06205755706

Bővebb információ: tanacsado.wix.com/vargadora vagy facebook.com/vargadorapszichologus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Csala Barbara

Csala Barbarának hívnak, az ELTE-n végeztem rekreáció és egészségfejlesztés, valamint pszichológia alapszakon, pszichológusi mesterdiplomámat pedig Ausztriában szereztem. Az egyetemi tanulmányok mellett azonban szakmailag és személyesen is azt éreztem, hogy valami hiányzik. Ekkor ismerkedtem meg közelebbről a jógával, melynek tanítása hamar magával ragadott. Hogy tudásom elmélyítsem, Indiába utaztam, ahol jógaoktatói képzést végeztem. A keleti életszemlélet és filozófia iránti érdeklődésem egyre nőtt, így tovább utaztam India, Thaiföld és Indonézia területén, ahol számos ősi tanítással megismerkedtem.

Holisztikus személetben gondolkodom, az ember életében a testi, lelki, szellemi és környezeti tényezők elválaszthatatlanok. Munkám során ötvözöm a modern nyugati tudományok és a hagyományos keleti kultúrák tanításait, melyek eszköztárát integráltan, személyre szabottan alkalmazom. Kreatív művészi és mozgásterápiás elemekkel is szívesen dolgozom. A folyamatos tanulás az életem elengedhetetlen része. Jelenleg az ELTE Pszichológiai Doktori iskola hallgatója vagyok, kutatási témám a pozitív pszichológia, az egészség pszichológia, a jóga és a spiritualitás terülteit érinti.

Célom mind pszichológusként, mind jógaoktatóként, hogy segíthesselek az egyéni fejlődésben, pozitív irányú változásokban, nehézségekkel való megküzdésben. Hiszem, hogy ha megvan benned a változás motivációja, akkor hatékonyan együtt tudunk dolgozni. Elsősorban életvezetési, párkapcsolati és családi problémák, pszichoszomatikus tünetek, önismereti, önértékelési gondok esetén, munkahelyi és karrierrel kapcsolatos kérdésekkel fordulhatsz hozzám.

Várom jelentkezésedet szeretettel a bcsala91@gmail.com e-mail címen, vagy a +36703729236-os
telefonszámon!

 

Kovács Orsolya

Kovács Orsolya vagyok, diplomás tanácsadó- és iskolapszichológus (ELTE), valamint szenior humánerőforrás szakember. A tanácsadási folyamat során elsősorban személyközpontúan működöm, de pszichodramatikus és relaxációs módszereket is előszöretettel alkalmazok.

Fő profilom az emberi kapcsolatokból fakadó kihívások, konfliktusok és szorongások kezelése, valamint a karrier-tanácsadás. Ha eljössz hozzám, segíteni foglak abban, hogy változásokat tudj elérni önmagadban, élethelyzetedben, a Téged körülvevőkkel való viszonyodban, vagy a munkáddal kapcsolatos kihívásokban. A pszichológiai tanácsadás vagy karrier-coaching során közösen dolgozunk majd azon, hogy összeálljon benned a kép – még pontosabban összeálljanak a képek -, választ kapj kérdéseidre: Miért pont velem történt/történik mindez? Miért pont így történtek/történnek a dolgok? Hogyan lehetne a jövőben mindez másképp?

Teljes elfogadással és aktív figyelemmel vagyok jelen a beszélgetésekben, törekszem arra, hogy a saját szemszögödből értselek meg, visszatükrözzem elfedett érzéseid vagy a gondolataidban rejtőző ellentmondásokat. A köztünk létrejövő bizalommal teli kapcsolaton keresztül megismerem működésmódodat, hogy aztán a leginkább Rád szabott módon tudjalak támogatni. 

Jó ha tudod: nyitott, közvetlen, megértő és elfogadó vagyok. Ugyanakkor erős, egyenes és szenvedélyesen működő is. Tudom, mikor kell csendben maradni, és mikor felpiszkálni a parazsat, így Rám bízhatod magad.

Jelentkezz hozzám a kovacs.orsolya@yahoo.com e-mail címen vagy a 20 2887723 telefonszámon. Bővebb információért látogass el weboldalamra!